Collectieven

VEH

ProSolar is ooit ontstaan omdat een grote speler in de marktop zoek was naar een installatiepartij die niet alleen regionaal, maar juist ook nationaal inzetbaar was. De bekendste van onze collectieve klanten is wellicht wel Vereniging Eigen Huis.

Vereniging Eigen Huis is in 1974 opgericht als belangenpartij die opkomt mensen die een eigen huis hadden gekocht of dat van plan waren. Het is dan ook geen verassing dat ‘de vereniging’ in collectieve vorm zonnepanelen aanbiedt aan haar klanten.

ProSolar heeft samen met groothandel partner een strenge selectie moeten doorlopen om voor de vereniging zonnepaneelsystemen te mogen leveren en installeren. En dit doen we nog steeds! Al 4 collectieve rondes is ProSolar de vaste installatiepartner van Vereniging Eigen Huis!

Door regelmatig technisch overleg te organiseren tussen o.a. Vereniging Eigen Huis en ProSolar proberen wij samen de zonnepaneelmarkt vorm te geven. Door feedback van zowel installateurs als consumenten worden er samen met o.a. Vereniging Eigen Huis installatievoorwaarden gecreëerd die, hopen wij, de standaard in markt gaan vormen.

Installatiegegevens collectief Vereniging Eigen Huis:

  • Aantal collectieve rondes: 4
  • Aantal panelen totaal: 50.000+
  • Totaal vermogen: 13.1 MW
  • Werkzaamheden: Totale installatie van PV-systemen tot en met de meterkast
  • Looptijd project: 2014 tot heden

Benieuwd naar meer van onze projecten

Neem contact op

iChoosr

Onder het mom ‘samen staan we sterk’ is in 2008 iChoosr opgericht met de visie dat consumenten samen een sterkere onderhandelingspositie hebben ten opzichte van leveranciers.

Door zich vanuit de gemeente samen als tijdelijk inkoopcollectief te organiseren is een kwalitatief goed aanbod tegen een scherpere prijs mogelijk, zo ook van zonnepanelsystemen. Wederom met SolarNRG heeft ProSolar voor 2 collectieve rondes de installaties voor iChoosr verzorgd.

Reguliere-installaties

Naast MKB, grote bedrijven en collectieven verzorgt ProSolar ook installaties voor particulieren. Dit doen wij samen met partner SolarNRG (tevens leverancier en groothandel).

Onder reguliere installaties vallen veelal daken van particulieren waar wat extra aandacht voor nodig is. Het is ons doel om zo veel mogelijk woningen te voorzien van een zonnepaneelsysteem. Soms zijn hier extra (veiligheids) maatregelen voor nodig. ProSolar heeft zeer veel kennis en ervaring om vaak al op afstand te kunnen beoordelen welke maatregelen getroffen kunnen worden. Wanneer de klant akkoord geeft op de offerte kan de installatie in veel gevallen al binnen 2 weken op het dak geplaatst worden!

Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam: ProSolaris Installatietechniek B.V.

  • Adres: Stationsweg 27, 2675 AM Honselersdijk

  • E-mail: stefan@prosolar.nl

  • Telefoon: 0174-75 25 70